Login to your Account

Do not have an account yet? Create one

I lost my password. Please email it to me

Looking for something specific?

История

KIMMIDOLL
Kimmidoll ® продуктите са създадени в следствие на дългогодишната страст на австралийските дизайнери от  компанията TAG към елегантните декоративни подаръци и стоки за дома, вдъхновени от източната култура.

Традиционни японски кукли Kokeshi са идеален пример за тази красота от Изтока.Kokeshi куклите са били японска културната институция в продължение на два века. Даването и получаването на Kokeshi  кукли датира от периода Едо (1603-1867) в Япония. Kokeshi куклите са били ръчно изработвани от дървени отломки и са се раздавали като символи на любовта и приятелството. Kokeshi куклите са били давани и като подаръци на новородени деца с пожелание за късмет късмет и здраве на детето.
Именно тази философия за връчване на благопожелания за късмет към приятели и семейството стои зад създаването на марката ® Kimmidoll.
Kimmidolls ® са съвременни колекционерски кукли, съчетаващи смесица от традиционни идеи и модерна творческа чувствителност.
Създадена през 2008 година, Kimmidoll ® марката е вече със световен успех, и се превръща в бестселър в над 15 страни по света, включително Австралия, Великобритания, Франция, Ирландия, Сингапур, Южна Африка, Нова Зеландия, Хонг Конг, Португалия, Япония, Корея и Обединените арабски емирства .
Kimmidoll ® е семейството на съвременни героини- кукли, всяка от които представлява един от основните принципи на живота и изразява ценностите, свързани с това, като любов, щедрост и мъдрост.
В България Kimmidolls пристигнаха през месец март 2011 година и вече се радват на множество верни почитатели и приятели.

KIMMI JUNIOR
Kimmi junior® продуктите са насочени към възрастовата група деца и тинейджъри от 4 до 12 годишна възраст.
Всяка Kimmi junior® кукла е с дизайн ориентиран към децата, има симпатично име и притежава възхитителни за детето черти и характер, които са описани в индивидуален за всяка една кукла колекционерски паспорт на приятелството.
Основното послание зад бранда Kimmi junior® е да популяризира значението на приятелството и на забавлението, тези две важни предпоставки за развитието на децата.
Приятелствата помагат на децата да развиват емоционално, интелектуално и морално. Чрез взаимодействие и забавление с приятели, децата се учат на набор от социални умения като комуникация, експериментиране, сътрудничество, толерантност, водене на преговори и решаване на проблеми.Приятелствата помагат на децата да развиват и контролират своите емоции и разбира се ги учат как да реагират на емоциите на другите.
Много често децата са склонни да имат по-добра нагласа към училището и обучението, когато ги свързват и взаимодействат с близки, забавни приятели в училищната среда.
Всяка от Kimmi junior® героините излъчват специални съобщения за приятелство,за любими занимания и специални неща, които децата биха направили по време на учението си и във времето ,което прекрават в мечти за утрешния ден.